Vanliga frågor

VAD ÄR PUCKiES?
Puckies är ett modernt revolutionerande fika och snacks-sortiment. Produktnamnet ”Puckies" kommer från produkternas form, puckformen som kännetecknar samtliga våra produkter.
Vi får ofta höra positiva lovord från våra kunder. Bland annat positiva omdömen om våra produkters smak och konsistens, där de anser att Puckies särskiljer sig tydligt från andra produkter i jämförbara kategorier. De menar att vi förutom att utveckla produkter med bra innehåll, lyckats med det viktigaste, det vill säga träffsäker smak och konsistens.
Allt för att skapa en ”WOW”-känsla!
Puckies är alltid utöver supersmarrigt, vegan, eko, glutenfria och utan konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser.
Ett godare sätt att snacksa och fika smartare helt enkelt!
 
VILKA PRODUKTER FINNS I SORTIMENTET?
Puckies ska finnas tillgängligt där folk är i farten, eller där man förenas och njuter av något gott tillsammans. Puckies finns i olika skepnader för alla tillfällen.
Fika-Bites, – När du vill unna dig en lugn och fridfull stund eller dela något gott med familj och vänner. (Förvaras kallt/kyl/frys)
Snack-Bites, - När du är på språng och behöver lite extra god energi. Singelförpackade 30grams godbitar. (Förvaras i rumstemperatur)
 
ÄR PUCKIES PRODUKTER LÄMPLIGA SOM MELLANMÅL?
Puckies Snack-Bites är ett utmärkt mellanmål. Förutom att du ger dina smaklökar en riktig belöning är våra Snack-Bites idealiska om du vill ha en extra energikick.
 
VILKA AV PUCKEIS PRODUKTER KAN MAN ÄTA SOM NÖTALLERGIKER?
Alla Puckies Chokladsmaker tillverkas utan nötter. Spår av nötter deklareras dock på förpackningarna, då vi bakar våra nötsorter i samma bageri som chokladsorter. Vi har tydliga regler och rutiner i bageriet för att hålla nötter borta från våra chokladsmaker.
 
HUR RENA ÄR PUCKIES PRODUKTER?
Puckies produkter är naturligt fullproppade med äkta, rena, ekologiska och näringsrika ingredienser utan några tillsatser. Vi tar avstånd från att peta i massa skräp i våra produkter för att förlänga hållbarhet eller förstärka sötma eller smak. Vi går vår egen väg och slår ett slag för att äkta vara skall vara rent och gott.  Du som konsument skall alltid kunna lita på att Puckies håller stilen och går all in för ett godare sätt att snacksa och fika smartare!
 
HUR STÅR SIG PUCKIES RENT KALORIMÄSSIGT?
Kalorimässigt är det att jämföra med en "vanlig" chokladboll. Skillnaden är att Puckies ingredienser rent kalorimässigt sätt ger mer mättnad tack vare att vi tar tillvara på hela frukten och bäret vilket bidrar till just mättnadskänsla och nöjdhetskänsla utan att trigga igång sötsuget ytterligare. Bra kalorier som kroppen tar tillvara på ett naturligt sätt. För ytterligare information kring energi och  innehåll, vänligen se respektive produkts innehållsförteckning på hemsidan eller på respektive förpackning.
 
VILKEN ÄR PUCKIES MÅLGRUPP?
Puckies produkter passar alla som vill unna sig något riktigt riktig gott och samtidigt sunt. Gammal som ung, sportig som fikafantast. Vår främsta målgrupp är den moderna kvinnan med en aktiv livsstil.
 
ÄR PUCKIES PRODUKTER HELT GLUTENFRIA?
Ja!, alla produkter är glutenfria.
 
HUR LÅNG HÅLLBARHET ÄR DET PÅ PUCKIES PRODUKTER?
Vi använder oss aldrig av några tillsatser eller dylikt för att förlänga produkternas hållbarhet.  Våra frysta Fika-Bites håller minst 10 månader i frys. Upptinat i rumstemperatur, ett par dagar men förvaras med fördel i frys eller kylskåp, då med en hållbarhet ca 2 veckor i kyl eller ca. 6 månader i frys. Puckies produkter går att frysas om!
Våra Snack-Bites är en kolonial vara, vilket betyder att dessa inte behöver förvaras i frys eller kyla. Dessa har en hållbarhet på minst 10 månader. Öppnad förpackning bör förtäras inom 7 dagar.